How to Enable Guests to Find Your Property Faster on Google? Blog

Uw Huis Verkopen?

U heeft de beslissing genomen om uw huis te koop te zetten, maar hoe pakt u dit nu het beste aan? Simpelweg contact opnemen met Tulp Vastgoed.

Wij regelen een afspraak met u en komen persoonlijk bij u thuis langs. Terwijl we uw woning bekijken, schatten we een realistische vraagprijs in (dit gebeurt in nauw overleg met u, en het is geheel vrijblijvend). Tijdens ons adviesgesprek nemen we u mee door alles waar u rekening mee moet houden bij de verkoop van uw woning. Samen met u stellen we een plan op om tot een vlotte en succesvolle verkoop te komen.

Een cruciaal aspect hiervan is een optimale presentatie:

  • Wij verzorgen uitgebreide verkoopbrochures.
  • We sturen mailings naar ons uitgebreide netwerk van woningzoekenden.
  • Uw woning wordt gepresenteerd door onze collega-makelaars.
  • We plaatsen uw woning op onze Tulp Vastgoed-website.
  • Uiteraard wordt uw woning ook op Funda, VBO.nl, Pararius.nl, en andere relevante platforms geplaatst.

Met deze diensten zorgen we ervoor dat iedereen snel en volledig op de hoogte is van uw voorgenomen verkoop.

Wij begeleiden geïnteresseerde partijen bij bezichtigingen en verstrekken alle benodigde en gewenste informatie.

Tulp Vastgoed voert tactvolle onderhandelingen met potentiële kopers of hun makelaars. Tijdens deze onderhandelingen voorzien wij u van deskundig advies en helpen wij u bij het nemen van weloverwogen beslissingen. Hierbij draait het niet alleen om de financiële aspecten, maar ook om zaken als bijzondere voorwaarden, ontbindende clausules, roerende zaken, overdrachtsdatum, rechten en verplichtingen, en meer.

Zodra de verkoop rond is, regelen wij de afspraken bij de notaris en nemen we de volledige afhandeling op ons. Voor ons is dit routine, voor u betekent dit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.