New Year's Resolutions For Private Landlords Blog

Of u nu een huis gaat kopen of van plan bent om uw huidige hypotheek te herzien, het ontvangen van deskundig hypotheekadvies is van essentieel belang. Een goed hypotheekadvies gaat namelijk verder dan alleen financiën. Het vertrekt vanuit uw persoonlijke situatie:

Het kopen van een huis is een grote stap, vooral voor starters op de woningmarkt en voor degenen die streven naar hun droomwoning. Voordat u volop kunt genieten van uw nieuwe thuis, wilt u er zeker van zijn dat u de hypotheek kiest die het beste bij u past en tegelijkertijd de meest gunstige voorwaarden biedt.

Uw Hypotheek – Vragen en Overwegingen

Maar er zijn tal van vragen en overwegingen die beantwoord moeten worden:

  • Welk hypotheekbedrag kunt u verkrijgen?
  • Welke hypotheekvorm past het beste bij u: annuïteiten, lineaire hypotheek, of, indien passend, een aflossingsvrije hypotheek?
  • Welke bank heeft op dit moment het meest aantrekkelijke aanbod?
  • Hoe lang dient u de rente vast te zetten?
  • Is het mogelijk om de kosten voor een eventuele verbouwing in uw hypotheek op te nemen?
  • Hoeveel dient u zelf bij te dragen?
  • Wat zijn de bijkomende kosten, zoals overdrachtsbelasting?

Maak een Afspraak

Bij Tulp Vastgoed kunt u erop vertrouwen dat u altijd het beste hypotheekadvies ontvangt, specifiek afgestemd op uw persoonlijke situatie. Onze hypotheekadviseur is volledig op de hoogte van alle mogelijkheden en samen met u onderzoeken we welke hypotheek het beste bij u past. Dit gebeurt geheel vrijblijvend en met de nadruk op uw individuele behoeften.

Aarzel niet en maak nu een afspraak met de hypotheekadviseur van Tulp Vastgoed! U kunt ons bereiken op 070-3889361. Wij staan klaar om u te helpen de juiste financiële stappen te zetten voor uw toekomstige woonplannen.