Blog

Bij Tulp Vastgoed zijn we er trots op om u een uitgebreide reeks vastgoeddiensten aan te bieden, ondersteund door onze 25 jaar ervaring als een van de meest gevestigde makelaarskantoren in Zuid-Holland. Deze ervaring heeft ons diepgaand vertrouwd gemaakt met de regionale marktomstandigheden, waardoor we u de hoogst mogelijke expertise kunnen bieden. Hier zijn enkele redenen waarom u voor Tulp Vastgoed zou moeten kiezen:

Verkoop Makelaar voor Uw Succesvolle Woningverkoop

Of u nu uw eerste woning verkoopt of uw droomhuis wilt afstoten, onze verkoopmakelaars staan voor u klaar. We helpen u om:

  • Samen tot een realistische marktconforme vraagprijs te komen.
  • Een creatief verkoopplan te ontwikkelen om uw woning optimaal in de schijnwerpers te zetten.
  • Uw woning te adverteren op alle belangrijke woningsites.
  • De bezichtigingen en onderhandelingen op een objectieve en deskundige manier af te handelen.
  • Alle afspraken correct op papier vast te leggen in een waterdichte koopovereenkomst.

Aankoop Makelaar voor een Slimme Aankoopbeslissing

Bij het kopen van een woning draait alles om de juiste beslissingen nemen. Onze aankoopmakelaars helpen u:

  • Inzicht te krijgen in uw financiële mogelijkheden.
  • De juiste waarde toe te kennen aan het te koop staande pand.
  • Bouwkundige en juridische zaken te controleren.
  • De onderhandelingen op een objectieve en deskundige manier te voeren.
  • De gemaakte afspraken in de koopovereenkomst te controleren.

Betrouwbare Taxaties voor Zekerheid

Onze taxaties worden uitgevoerd door de heer M. Eser, een geregistreerde makelaar en taxateur die is ingeschreven bij het Nederlandse Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en de Stichting Certificering Voor Makelaars en Taxateurs (SCVM). We kunnen onze taxaties ook laten valideren door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Alle banken accepteren onze rapporten, zelfs voor financieringen met NHG (Nationale Hypotheek Garantie).

Flexibele Verkoopvoorwaarden met No Cure No Pay

Bij Tulp Vastgoed denken we met u mee en bieden we u de keuze tussen een totaaladvies of de verzorging van specifieke deeldiensten, zoals begeleiding van bezichtigingen, controle van de koopovereenkomst of het voeren van onderhandelingen. U betaalt alleen voor de diensten die u kiest. In de meeste gevallen werken we op basis van het No Cure No Pay-systeem, wat betekent dat u geen courtage verschuldigd bent als u de opdracht intrekt. In dat geval brengen we alleen de promotiekosten en/of afgesproken aanloopkosten in rekening.

Deskundig Hypotheekadvies voor Uw Financiële Toekomst

Het kopen van een huis is een belangrijke stap, en het vinden van de juiste hypotheek is cruciaal. Onze hypotheekadviseurs zijn erkend en beschikken over alle vereiste diploma’s, uitgebreide praktijkervaring en voortdurende bijscholing om u een deskundig en integer hypotheekadvies te bieden. We helpen u niet alleen met financiële aspecten, maar begrijpen ook dat een goede hypotheekadviseur verder kijkt dan alleen naar geld.

Bij Tulp Vastgoed zetten we ons in om u te voorzien van hoogwaardige vastgoeddiensten en adviseren we u gedurende elke stap van uw vastgoedreis. Kies voor deskundigheid, kies voor Tulp Vastgoed.